Maailma mjukaim pankur laen tagatisega nimega Bitcoin pettuse

raha

Nimel maailma mõjukaim pankur pettuse Bitcoin

«Krüptoraha ei lõpeta hästi,” hoiatas ta maailma kõige võimsam pankur eile New Yorgis kohtumisel vahendab Bloomberg. Ta ennustab, et hetk krüptovaluuta mulli lõhkemist. “See on pettus ja hullem tulbimaania” Dimon ütles, viidates 17 – sajandi Hollandis, kus spekulandid sõitis hind sibul on väga suur kasutu. loomulikult see ei lõpe mulgikross.ee hästi.

Kui Dimon silmitsi mõnede tema panga maakler, kes võttis bitcoinidega kaubanduse, oleks tulemuseks suur panga juht otse. “Kahel põhjusel. See on see, et me oleme laenutaotlus vastu eeskirjad, ja see inimene on loll Mõlemad on ohtlik,” ütles Dimon.

Bitcoin vahetuskurss on tõusnud viimastel kuudel järjest, kuna vahendusteenuste krüptovaluuta võimaldab lühiajaline laen blokeerida ahela tehnoloogia muutub laialdaselt aktsepteeritud, vähendades kulusid krüptovaluutas Bitcoin kiiremini. http://ru.lefo.net/en/forum.html?thread_id=12593&forum=16 Sel aastal krüptoraha väärtus kasvas ligi neli korda, seega hirm reisilaen, et mull võib lõhkeda igal ajal.

Pärast esialgset kriitika Dimon Bitcoin vahetuskurss langes 2,7 protsenti, kuid hakkas kiiresti taastuda. Bitcoin tabas eelmisel nädalal, märkimisväärne langus, kui Hiina teatas, et riigi krüptoraha keelab vahendajad. Ta läks krüptoraha turul maksma 150 miljardit dollarit.

Dimon laen tagatisega selgitas muu hulgas, et valuuta võiks eksisteerida, tuleb varem või hiljem kehtima valitsuse kontrolli all, nagu see tagab, et kui midagi läheb valesti. “Sa oled lihtsalt näha, mis juhtus Hiinas – Valitsus soovib säilitada kontrolli rahavoogude riigis,” ütles ta.

Kuid ravimi pea pank selget joont kui krüptoraha Bitcoin plokk kett ja vähendatud resolutsioon tehnoloogilisi uuendusi. Viimane võib olla ka kasulik hüpoteek tema sõnul pangad, kuid kehtestamine “ei lähe öösel.”

Dimon ütles krüptoraha võib olla kasulik ainult neile, kes ei taha paljastada, kus raha on. “Kui teil on Venezuela või Ecuadori või Põhja-Korea või riigi ja olete narkodiiler, tapja, või mõni sarnane ametlikus meedias muidugi soovite Bitcoin USA dollari,” ütles ta. Aga seal on piiratud turul, ütles ta.

Lisa kommentaar